VIDEO: Societatea APĂ CANAL, atentat la SIGURANȚA și SĂNĂTATEA piteștenilor. Atenționăm autoritățile să ia măsuri!

Locuitorii de pe strada I.L Caragiale situată în apropiere de Târgul Săptămânal au parte de un tratament preferențial din partea autorităților. Chiar în capătul străzii, societatea Apă Canal 2 000 S.A Pitești le-a amenajat o oază de liniște și miresme – o canalizare. Dar nu orice fel de canalizare, ci una care se încadrează în sălbăticia locului. Probabil nedorind să strice ambientul natural, canalul este săpat rudimentar, apa făcându-și drum pe unde vrea ea. Și vrea, mai ales când plouă, atunci adunându-se în niște adevărate mlaștini. Insă ceea ce le place cel mai mult locuitorilor plătitori de taxe și impozite, de anul acesta și majorate de Primăria Pitești cu 20%, este mirosul. 

Nu vă puteți imagina cum miroase, mai ales vara. Apa are culoarea urinei, de fapt vecinii au și luat probe și au ieșit dezastruoase. Cred că deversează de la Gropa de Gunoi care se află în apropiere. Am sesizat și Garda de Mediu, au venit dar nu știu ce au făcut. Avem copii mici care se joacă aici, este PERICOL! Nu este nimic asigurat, făcut în bătaie de joc!”, povestește o tânără.

Aseara ploaia le-a ridicat capacul de la canal, noroc că a cazut el singur într-o poziție cât de cât bună și a acoperit gura de canalizare. Oricum aici este pericol, oricând un copil, și chiar și un om mare poate să cadă în găurile lor sau in acele mlastini! Mirosul însă este de nesuportat, probabil că deversează de la vreo societate.”, adaugă altcineva.
Dar mai bine să urmărim materialul filmat de Știri de Argeș.

Așadar, Apă Canal 2000 S.A nu numai că cheltuie niște bani degeaba dar atentează la sanătatea și siguranța celor care plătesc sume mari pentru serviciile îndoielnice pe care le oferă. Atenționăm autoritățile, în special Primăria Pitești să ia măsuri până când nu se va produce o tragedie în zonă. Mai mult, cerem verificarea obiectivelor care deversează acele mizerii  în așa numitul canal. Rugăm cetățenii din zonă să nu mai accepte tratamentul batjacoritor la care sunt supuși de cei cărora le plătesc salariu, și mai ales să fie atenți la copiii care se joacă pe marginea acestei lucrări de mare profesionalism, marca Apă Canal 2000 S.A.

 

Adauga comentariu