Video. Sportivii de la Baza Nautică Pitești, vâslesc printre RABLE. În curtea clubului și la poartă au fost abandonate MAȘINI și CLĂDIRI în paragină. Ce spune directorul clubului despre această situație

Baza nautică aparținând Clubului Sportiv Municipal Pitești, secția de kaiac – canoe, situată în Tudor Vladimirescu este situată într-o zonă deplorabilă, sportivii  fiind nevoiți ca în drumul către antrenament, pe râul Argeș,  să-și facă loc printre fiare, bălți și clădiri aflate în paragină.

Intrarea în bază este aproape blocată de o mulțime de mașini sau de parți din acestea, redactorii Știri de Argeș numărând cel putin 10 astfel de rable.  În interior, în vecinătatea clădirii în care funcționează baza, există un fost service care în acest moment este părăsit, aflat într-o stare de degradare cumplită, dar și o casă deplorabilă. “Aici a fost un service auto, dar polițistul care l-a avut, a plecat și a lăsat rablele astea în poarta bazei. Să vină, domne, de la primărie să le ridice, că nu au copiii pe unde să treacă la antrenament. Noi am renovat baza, uitați ce frumos arată!”(declară cineva – întregul interviu, poate fi urmărit mai jos.)

Contactat de redactorii Știri de Arges, directorul Clublui Sportiv Municipal Pitești, Dinu Gheorghe, a declarat: “Noi i-am dat afară din curte, am pus lacătul pe poartă și de asta au rămas acolo (la intrare n.r.), nu avem posibilitatea juridică să ne luptăm cu ei. Inițial au fost vreo 25. Cel mai bine ar putea să rezolve cei de la SPEP (n-r. Societate subordonată Primăriei Pitești) sa le ia, sa îi amendeze pe proprietari, să evacueze zona”.

Lângă baza nautică, se află și Ștrandul Tudor Vladimirescu, rablele zăcând chiar în fața parcării locului de agrement. Încă o dată, administrația locală își dă măsura viziunii și aplecării pe care o are asupra, măcar a întreținerii, dacă nu a dezvoltării orașului în care trăim cu toții! Sportivii vă multumesc pentru considerația pe care le-o arătați! Să nu aveți pretenții la rezultate de excepție, asta dacă v-ați dori să-i vedeți medaliați!

P.S Secția de Kaiac-Canoe Pitești este una dintre cele mai bune din țară!

Adauga comentariu