Video. Urmașii lui Nicolae Dobrin au jucat fotbal la Pitești. Cupa FC Argeș - Nicoale Dobrin și-a desemnat câștigătorii

Dumincă, 12 august 2018, la Pitești a avut loc prima ediție a Cupei FC Argeș - Nicolae Dobrin, o întrecere dedicată împlinirii a 65 de ani de la înființarea clubului FC Argeș, și a comemorării legendarului fotbalist argeșean, Nicolae Dobrin.

Competiția rezervată copiilor născuți între anii 2017 - 2010 a reunit la start un număr de 32 de echipe din Pitești, Câmpulung, Vâlcea, Mioveni, Curtea de Argeș și Slatina.

Desfășurată sub sloganul "Învățați-vă copiii să iubească FC Argeș", întrecerea organizată de clubul FC Argeș, Primăria Municipiului Pitești, Asociația Județeană de Fotbal, Școala de Fotbal Nicolae Dobrin, a fost un real succes, peste 500 de mici fotbaliști participând la jocurile disputate pe arena din Trivale.

La final, câștigătorii și cei mai buni jucători au fost premiați de președintele clublui FC Argeș, Dragoș Șerban și de Gica Dobrin, soția legendarului Nicolae Dobrin:

2007: 1 - LPS Pitești, 2 - Atheletic Slatina, 3 - CS Mioveni
2008: 1 - CS Curtea de Argeș, 2 - FC Argeș, 3 - Athletic Slatina
2009: 1 - ACS Constantin Schumacher, 2 - FC Argeș, Școala Nicolae Dobrin
2010: 1 - FC Argeș, 2 - ACS Constantin Schumacher, 3 - Inter Călimănești

Organizatorii iși propun ca intrecerea să devina una de tradiție, intentionând ca în anii următori să invite și echipe din străinătate.

Adauga comentariu