Video. Victorie între ruinele din orașul Basarabilor. FC Argeș - Rapid 3-0

FC Argeș a disputat sâmbătă, 21 iulie 2018, cea de-a patra partidă de pregătire din această perioadă precompetițională. Piteștenii au întâlnit o altă echipă de tradiție a fotbalului românesc, Rapid București.

Meciul s-a disputat la Curtea de Argeș, în condiții execrabile. Invocând faptul că FC Argeș se va întoarce duminică din minicantonamentul de la Curtea de Argeș (o minciună), oficialii argeșeni au decis ca această partidă să se desfășoare pe un stadion aflat în ruină, lipsit de cele mai elementare condiții de confort și siguranță. 

S-a jucat în fața a aproximativ 500 de spectatori, aici incluzând și galeria rapidistă, care a avut rezervată o tribună. Am inclus și vacile care au asistat de pe marginea terenului, și pe boul din galeria Rapidului, care a considerat că este distractiv să îi stropească cu apă pe jucători și pe reprezentanții presei. FC Argeș a părăsit orașul Basarabilor imediat după această partidă, revenind la Pitești în jurul orei 15.00. 

Întâlnirea dintre FC Argeș și Rapid era una care întrunea toate condițiile pentru a se disputa la Pitești, pe stadionul Nicolae Dobrin, acolo unde se puteau asigura condiții decente atât pentru jucători, cât și pentru spectatori.

Revenind la fotbal, după un început sub semnul echilibrului, piteștenii au controlat partida și au punctat prin Alin Buleica (40'), Raul Costin (50') și Andrei Nilă (89').
Rapidul, care a fost lipsit de aportul unor jucători cu state vechi în ligile superiore (Niculae, Pancu) nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor, lucru reliefat și de scorul înregistrat pe tabela de marcaj.

FC Argeș: Ureche - Turda, Vişa, Hreniuc, Tofan, Raul Costin, Şerban, Buleică, Şerbănică- Năstăsie, Buhăescu,  Nicuşor Grecu, Stan, Panait, Nilă, Tăbăcariu, Gugu, Cătălin Barbu, Alin Popa, Oancea, Borţosu. 
Antrenor: Emil Săndoi

FC Rapid: Ciuculescu - Voicu, Bratu, Maftei, Stancu - Moise, Duriţă, Cîrstocea, Goge - Manole, Vlada, Voican, Boian, Iacob, Demici, Burlacu, Grigore, Lădaru, Dovleac, Niţu, Jurj
Antrenor: Constantin Schumacher

Adauga comentariu