Video. Vulturii i-au îmblânzit pe lupi. FC Argeș - Petrolul 3-0

Derbiul rundei cu numărul 10 a ligii secunde a fost câștigat clar de FC Argeș, care le-a administrat un 3-0 sec rivalilor de la Petrolul Ploiești.

Pe arena Nicolae Dobrin, în prezența a aproximativ 1000 de spectatori, piteștenii au deschis scorul în minutul 3, prin Vasile Buhăescu. Oaspeții au replicat prin Țigănașu, al cărui șut de la 30 de metri a lovit transversala porții aparate de Ureche.

După revenirea de la cabine, în minutul 48, Ionuț Năstăsie a majorat diferența gazelor, pentru că în minutele de prelungire, Vasile Gheorghe să ducă scorul la 3-0 pentru gazde.

În urma acestui rezultat, FC Argeș urcă pe treapa a 2-a a podiumului, cu un total de 21 de puncte, acumulate după 10 etape.

FC Argeş: Ureche - Vişa, Turda, Hreniuc - Tofan, Panait, Costin, Şerbănică - Buleică, Năstăsie, Buhăescu. Rezerve: Tavi Popescu, Oancea, Tăbăcariu, Stan, Barbu, Enceanu, Gheorghe. 
Antrenor: Emil Săndoi.

Petrolul: Tordai - Olaru, Cazan, Plămadă, Ţigănaşu - Chindriş, Ghinga, Lumu, Ştefănescu - Marinescu, Şaim. Rezerve: Isvoranu, Herea, Nini Popescu, Ţicu, Cruceru, Arnăutu, Toto Tamuz. 
Antrenor: Leo Grozavu.

Adauga comentariu