Vremuri grele în PSD. Cătălin Rădulescu cere plecare lui Șerban Valeca de la conducerea PSD Argeș. Pe de altă parte, alți membri cer demiterea lui Liviu Dragnea. Argeșul de care parte se situează?

Disputa dintre președintele PSD Argeș și controversatul deputat Cătălin Rădulescu a escaladat. Deputatul Mitralieră a declarat pentru Știrideargeș.ro că Șerban Valeca ar trebui să facă un pas înapoi.

Cătălin Rădulescu, deputat PSD:

“Șerban Valeca ar trebui să facă un pas în spate pentru afirmația pe care a făcut-o în cadrul unei emisiuni unde a elogiat activitatea lui Maior. ( N.R - Ambasadorul în SUA, George Maior) cu atât mai mult cu cât eu și Liviu Dragnea am solicitat Comisiei Speciale rechemarea în țară a acestui ambasador. Numai nenorociri a făcut Maior cu protocoalele semnate și cu toată activitatea sa.”

Reamintim că Ambasadorul în SUA, George Maior, a fost audiat în Comisia pentru politică externă a Senatului, pentru a da explicații cu privire la declarațiile legate de scrisoarea lui Rudolph Giuliani, avocatul președintelui Donald Trump.

Redactorii noștri au încercat să obțină un punct de vedere și de la președintele PSD Argeș, Șerban Valeca, dar are telefonul închis în ciuda situației din PSD. Surse din partid au declarat pentru Știrile Pro TV că cel puțin 20 de lideri de filiale ale Partidului Social Democrat au semnat o scrisoare în care cer în mod deschis demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al partidului și din funcția de președinte al Camerei Deputaților și am fi fost interesați dacă și Argeș se numără printre aceste filiale.

Adauga comentariu